Directe verkoop van je woning

Aanbod

Beleggingsvastgoed of opbrengst eigendom betekent investeren in verhuurd vastgoed. Dat kan een woning zijn, een bedrijfspand of een recreatiewoning. Dit is mogelijk door bestaande panden aan te kopen of door zelf onroerend goed te ontwikkelen op een bouwkavel. De huuropbrengsten verminderd met de exploitatiekosten, hypotheekrente en aflossing leveren je een direct rendement op. Verder is het mogelijk dat je na verloop van een aantal jaren nog een indirect rendement maakt op basis van een verkoopwinst. Vastgoed is een onmisbaar element in de portefeuille van institutionele en particuliere beleggers.

RH Beheer onderhoudt intensief contact met de regionale woningmarkt. We hebben een sterk netwerk van beleggers en ontwikkelaars enerzijds en makelaars en woningzoekenden anderzijds. We koppelen uw investeringsbehoefte aan onze kennis van de markt en financiële mogelijkheden. Zo zijn wij in staat jou te begeleiden bij de opbouw van je vastgoedportefeuille. Dit kan zowel de verwerving van nieuwe objecten zijn maar ook het afstoten van (delen van) je portefeuille.

Desgewenst treedt RH Beheer op als je vastgoedbeheerder. Wij behartigen je belangen onder andere richting huurder en treden op als eerste, vaste aanspreekpunt. Op deze manier maken wij beleggen in vastgoed, eenvoudiger.

Meer weten over onze aanpak? Mail ons of laat hiernaast een terugbelverzoek achter

0 woningen gevonden
  • Geen resultaten gevonden