Directe verkoop van je woning

Woning huren

Een woning huren voor jezelf of voor de tijdelijke huisvesting voor je medewerkers; RH Beheer heeft een breed aanbod huurwoningen in Zeeuws-Vlaanderen. Wil je op de hoogte blijven van o.a. ons aanbod? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Particuliere verhuur
RH Beheer biedt veelal ongemeubileerde huurwoningen aan. Natuurlijk kan je de huurwoning waarin je belangstelling hebt bezichtigen. Laat hiernaast je nummer achter en wij bellen je terug, of mail ons. Wil je een woning huren, dan hebben we gegevens van jou nodig. Hiervoor kan je ons inschrijfformulier huurwoning gebruiken. De huurovereenkomst gaan we bij voorkeur voor minimaal 1 jaar met je aan. Daarna kan je maandelijks opzeggen. We vragen je vooraf een borg te betalen van 1 maand huur.

Wij brengen je de maandelijkse huur en eventuele servicekosten in rekening. Je moet verder rekening houden met kosten voor gas, water, elektriciteit en een eventueel internet en kabeltelevisie. Deze zaken regel je zelf. Om in aanmerking te komen voor huurtoeslag geldt voor 2015 een maximale huurgrens 710,68 euro per maand. Meer hierover lees je op de website van de belastingdienst. Een aanvraag hiervoor dien je zelf in.

Tijdelijke huisvesting
RH Beheer heeft regelmatig woningen beschikbaar voor de tijdelijke huisvesting van werknemers die tijdelijk of op projectbasis in de regio werkzaam zijn. Meer weten? Laat hiernaast je telefoonnummer achter en wij bellen je terug of stuur ons een mail.

Woning verhuren

Wil je je koophuis verhuren of heb je beleggingsvastgoed of opbrengsteigendom dat je op een betrouwbare manier wilt verhuren. RH Beheer is gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Wij beschikken over de juiste kanalen om in contact te komen met potentiële huurders. Via een zorgvuldige screening voorkomen we de kans op identiteits- en woonfraude. Onze sterke aanwezigheid in Zeeuws-Vlaanderen en onze persoonlijke contacten, ook informeel, dragen bij aan deze zekerheden. Beleggingsvastgoed of opbrengst eigendom is een veilige, rendabele belegging. RH Beheer regelt jouw zaken en is contactpersoon voor jou en je huurder.

Koophuis verhuren
Wil je je woning verhuren, tijdelijk of als overbrugging in het kader van de Leegstandswet, dan zijn wij graag je partner. Naast toestemming van je hypotheekverstrekker heb je een vergunning voor tijdelijke verhuur nodig van de gemeente. Mogelijk dien je ook je verzekering aan te passen. Natuurlijk kunnen wij je hierin adviseren. De (tijdelijke) verhuur van je koophuis, heeft mogelijk ook fiscale consequenties. Informeer bij de belastingdienst of je fiscaal adviseur wat dit voor jouw persoonlijke situatie betekent.

Wilt je jouw huis verhuren? Neem contact met ons op per mail of laat hiernaast je telefoonnummer achter en wij bellen je terug!
Bedrijven die belangstelling hebben in een huurwoning, verzoeken wij contact met ons op te nemen.