Directe verkoop van je woning

Over ons

RH Beheer bestaat uit een hecht team: samen hebben we meer dan 30 jaar ervaring op de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt.  Sinds twee jaar houden we ons bij RH Beheer actief bezig met dit – voor Zeeuws-Vlaanderen – relatief onbekende concept: wij kopen direct je woning aan.

René Hamelink kwam het in zijn jarenlange loopbaan als makelaar zo vaak tegen: situaties waarin mensen zo snel mogelijk van hun huis af willen. Denk aan een woning uit een erfenis, een te zware schuldenlast, maar ook de wens om snel naar een bejaardenwoning te kunnen wegens gezondheidsklachten. Een regulier traject, waarbij het huis of appartement te koop wordt gezet bij een makelaarskantoor en het wachten op een koper begint, voldoet in zulke situaties niet. Je wilt je woning snel verkopen, je wilt zekerheid.

RH Beheer biedt de oplossing: directe verkoop van je woning, zonder ontbindende voorwaarden of bedenktijd. Met een betrouwbare en correcte afwikkeling via de notaris en zonder kosten voor verkoop en overdracht; die nemen wij voor onze rekening.

Makelaarskantoren die aangesloten zijn bij de brancheorganisatie NVM is het niet toegestaan om direct woningen aan te kopen. In bovengenoemde situaties ben je dus vaak genoodzaakt uit te kijken naar andere opties en je komt dan vaak uit bij partijen buiten de regio die overal vastgoed opkopen.

Meestal ontbreekt in deze contacten de menselijke maat. En juist op dat punt wil RH Beheer zich onderscheiden. Eerlijk en open contact met mensen die de Zeeuws-Vlaamse Woningmarkt kennen als hun broekzak. Die zich inleven in jouw situatie. Die hun afspraken nakomen een gedegen reputatie hebben in de regio.

Wat betreft de prijs die je krijgt voor je woning, willen we zo duidelijk mogelijk zijn. In ruil voor directe zekerheid en het wegvallen van risico's krijg je een realistische prijs voor je woning; die zal over het algemeen lager zijn dan bij een regulier verkooptraject. Daar staat veel tegenover: bij RH Beheer sla je het verkooptraject met bijbehorende kosten over, en kan je direct rekenen op je geld, zonder risico's

Dat is RH Beheer. Omdat directe verkoop van je woning een reeële optie kan zijn. 

Wie is wie bij RH Beheer?

René Hamelink is voor velen een bekend gezicht in de regionale woningmarkt. Op zijn 22e richtte hij Reham Vastgoed op. Anno 2016 is Reham het grootste makelaarskantoor van Zeeuws Vlaanderen. Voorjaar 2016 besloot René dat het tijd was voor een nieuwe stap; Reham wordt voortgezet door zijn voormalige compagnons Koen Hamelink en Fabian du Puy. René: 'Ik had al langer de wens om een ander concept neer te zetten in deze regio. Het kwam relatief vaak voor dat klanten bij mij aangaven graag direct te willen verkopen, meestal ingegeven door persoonlijke, minder fijne situaties. Bij andere partijen die actief zijn in directe aankoop zag ik te vaak gebeuren dat er weinig tot geen aandacht werd besteed aan de klant en zijn situatie. En dat staat haaks op de optimale klanttevredenheid waar ik altijd naar streef.

'Dus het kan anders, het kan beter! Om die reden wil ik binnen Zeeuws-Vlaanderen een transparant concept neerzetten van directe aankoop van je woning. Geen vage afspraken en ondoorzichtige constructies. Gewoon duidelijk en alles in de openheid. Door mijn jarenlange ervaring als makelaar bij Reham heb ik heel veel mensen mogen leren kennen. Inmiddels ben ik natuurlijk makelaar-af, maar zeker nog actief op de woningmarkt, nu met dit nieuwe concept binnen RH Beheer. Als mensen in situaties komen waarbij ze snel van hun huis af moeten, dan beveel ik RH Beheer van harte aan. In sommige situaties is directe verkoop nou eenmaal een reeële optie.'

Anneke Zwegers is een vaste waarde bij RH Beheer. Hiervoor was ze lange tijd werkzaam bij Reham en ze kent daardoor alle ins en outs van de woningmarkt. 'Ik zorg ervoor dat heel het administratieve proces op rolletjes loopt: overeenkomsten, facturen, alles passeert mijn bureau. Daarnaast heb ik veel telefonisch contact met klanten. Ik heb er elke werkdag weer veel plezier in om alles tot in de puntjes te regelen voor onze klanten.'